Bestellingsformulier – Zomerrok op maat

 1. Kledingstuk zelf ontwerpen.
  Kies een model. Kies een hoofd-stof/-kleur voor het kledingstuk. Kies eventueel een tweede kleur/stof je wilt en welke sluitingsmogelijkheid je wilt (rits, elastiek of vetersluiting, of wikkeleffect)
 2. Voor rokken: Meet uw maten goed op en geef de maten door van je heupen, taille en de gewenste roklengte van zowel van de voorzijde als de achterzijde (in cm).
 3. Vul het bestelformulier in en plaats de bestelling.
 4. Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u, binnen 1-2 werkdagen, per e-mail een bevestiging van uw (opgegeven) bestelling. Ik neem vervolgens persoonlijk contact met u op, om uw persoonlijke wensen juist door te voeren en tevens ter controle van uw maten. Bij deze afspraak wordt ook de werkwijze besproken en of u de bestelling thuis bezorgd wilt krijgen of dat u de bestelling bij Sotalia’s Fashion af komt halen.
 5. Na deze afspraak krijgt u een bevestiging van uw definitieve bestelling per email. In deze mail staat het totaal bedrag vermeld en het bankrekeningnummer. Zodra het totaalbedrag is voldaan, gaat uw bestelling in behandeling. Na uw bestelling zullen de op bestelling gemaakte producten binnen 2 weken klaar zijn om verzonden te worden.
  Tussentijds zijn er mogelijkheden om het kledingstuk door te passen. Ik maak eerst een proefmodel. Dit model komt u doorpassen en dan wordt het echte model gemaakt in de stof van uw keuze. Tijdens een tweede pas-sessie kunt u de speciaal voor u gemaakte kleding in de stof van uw keuze passen en kan ik gelijk uw bestelling passend maken.
  Als de op maat gemaakte kleding klaar is, wordt binnen 1-2 werkdagen een e-mail verzonden met de datum van verzending en de verwachte levertijd of wanneer de bestelling is af te halen bij Sotalia’s Fashion (indien dit van te voren is afgesproken).

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw Postcode + plaatsnaam (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Welk model rok wilt u bestellen?
Rok Lang - Model 1Rok Lang - Model 2Rok Kort - Model 1Rok Kort - Model 2

Wat is uw confectiemaat voor rokken (taille maat)
Maat 36Maat 38Maat 36-38 (S)Maat 40Maat 42Maat 40-42 (M)Maat 44Maat 46Maat 44-46 (L)

Maten in cm

Uw Taille wijdte maat (in cm)

Uw Heup wijdte maat (in cm)

Uw Hoge Heup wijdte maat (in cm)

Gewenste rok lengte Korte zijde (in cm)

Gewenste rok lengte Lange zijde (in cm)

Gewenste sluiting rok
ElastiekRitsVetersluitingWikkeleffectsluiting

Gewenste Stofnummer

Taille band

Rok

Wilt u een tussentijdse passessie om de rok te passen?
JaNee

Wilt u een passessie nadat de rok klaar is, en voordat hij opgestuurd of afgehaald kan worden?
JaNee

Kies uw gewenste verzendwijze
Verzending binnen NL (pakketpost): € 6,75Ophalen bij Sotalia´s Fashion (Gratis)

Eventuele opmerkingen