Collectie / op-maat

De (dames)kledingcollectie bestaat in eerste instantie uit rokken gemaakt van katoen.
Ik ben bezig om mijn collectie uit te breiden met rokken en bolero’s, gemaakt van katoen, chiffon en rekbare stoffen zoals tricot (viscose). Deze exclusieve kledingstukken zijn handgemaakt en elk item is dus een uniek. De accessoires collectie bestaat uit o.a. oogmaskers. Deze accessoires maak ik op Bestelling, geheel naar jou wensen.
Van elke item in de collectie is er 1 maat op voorraad, welke als voorbeeld dient. Er worden een beperkt aantal modellen van dezelfde stof/materiaal/kleur gemaakt, zo blijven de kleding en de accessoires van Sotalia’s Fashion uniek.

Is de gewenste kledingstuk niet in de juiste maat,of niet uw gewenste dessin of kleur? webshop kleding op maat
Geen probleem! Ik maak deze exclusieve kledingstukken ook op maat / op bestelling, en kan dus makkelijk rekening houden met jouw persoonlijke wensen. Vaak kan ik, met een kleine aanpassing in het patroon, het model passend voor je maken. Als ik echter een geheel nieuw patroon moet tekenen, dan zijn daar extra kosten aan verbonden. De kledingstukken zijn leverbaar in verschillende maten, lengtes, dessins, en verschillende soorten stof.
Kleding op maat kan ook van een van de patronen uit mijn portfolio of een mooi stofje waar je graag iets van gemaakt zou willen hebben.

Webshop accesoires_op bestellingNeem voor de mogelijkheden voor een maatwerkbestelling (speciaal naar jouw maten en wensen) contact met mij op via het e-mailformulier op de contactpagina.
Of bezoek de “op-maat”-pagina en stel je eigen kledingstuk samen. Kies jouw model, kies jouw stof, combineer ze en maak jouw droomkledingstuk. De prijzen van een op maat gemaakte kledingstuk zijn afhankelijk van het soort stof en dessin en kunnen dus variëren.

Wil je de kleding of accessoires van Sotalia’s Fashion graag live zien? Maak dan een afspraak, via het e-mailformulier op de contactpagina, om langs te komen.