Kleding

Jersey Jurk
Een comfortabele jersey jurk om te flaneren, shoppen en uit te waaien. Dit model heeft een driekwart mouw en een interessant wikkeleffect onder de V-hals. De jurk is gemaakt van rekbare tricot stof, in de maat 36/38.

 

 

 

 

Zomerrok
Een korte rok met een asymmetrisch speels effect. Het rokje heeft een schuine lijn boven aan de rok en een gevoerde bovenkant. Er zit een ritssluiting aan de zijkant.

 

 

 

 

Rok lang
Een lange a-lijn rok met heeft een schuine lijn boven aan de rok en een gevoerde bovenkant. Er zit een ritssluiting aan de zijkant.

 

 

 

 

Shirt lange mouwen
Haltertopje
Zowel het haltertopje als het shirt zijn gemaakt van rekbare tricot stof, met een paars, blauw dessin. Het shirtje heeft een interessant wikkeleffect onder de V-hals. Het haltertopje heeft een gevoerd lijfje.
 

 

 
 

Bolero PaarsBolero Wit
Bolero (achterkant)Bolero
Ik heb verschillende bolero’s gemaakt, in verschillende varianten met korte en lange mouwen. De eerste bolero is gemaakt van rekbaar tricot stof in een paars blauw dessin met lange mouwen. De bolero is gevoerd. De tweede bolero is gemaakt van wit rekbare fleece stof met korte mouwen. De bolero is gevoerd. De derde bolero is gemaakt van imitatie suède met korte mouwen. De achterkant van de bolero is versierd met Keltische tekens in de kleuren glitterkoper en glitterblauw.