Zomerrok (Kort) met onderrok (Handgemaakt)

Speelse asymmetrische zomerrok met een Afrikaans geïnspireerd dessin (Leaf Trail). Zomerrok kort
De rok is gemaakt van 100% katoen (met een elastische tailleband (10 cm breed). De onderrok is gemaakt van een zachte, soepele antistatische stof, en zorgt voor een prettig draagcomfort onder de rok.

De zomerrok is handgemaakt en is dus een uniek item. Geen exemplaar is het zelfde. Zo draag je iets speciaals wat niet op iedere hoek van de straat te vinden is!

Deze exclusieve zomerrok is op bestelling te koop.
Mijn creaties worden eenmalig of in kleine oplages gemaakt. Een unieke creatie passend bij uw persoonlijkheid, precies naar uw wens en op maat gemaakt. Geleverd in cadeauverpakking.
De prijs van deze rok, vermeld in de webshop, is een indicatie. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw wensen en de uiteindelijke handgemaakt creatie.

Is de rok niet in de juiste maat,of niet jouw gewenste dessin of kleur? Geen probleem! Ik maak de rok op bestelling, en kan dus makkelijk rekening houden met jouw persoonlijke wensen.
Bent u op zoek naar een unieke rok of een specifiek ontwerp, dan kan Sotalia’s Fashion iets voor je betekenen. Neem gerust contact met mij op via het e-mailformulier op de contactpagina om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden die aansluiten bij uw wens.

Kijk ook eens bij Zomerrok (Lang) met onderrok (Handgemaakt)