Home_new

Rokken op maat

Wil jij iets uniek dragen, dat niet iedereen heeft? Iets dat helemaal bij jou past, waar je je lekker in voelt en waar jij vrolijk van wordt. Iets dat speciaal voor jou is ontworpen. Dan zijn de handgemaakte rokken van Sotalia’s Fashion iets voor jou.

Creëer je eigen unieke rok; kies jouw model, kies jouw dessin/motief en maak jouw droomrok. De rokken op maat zijn verkrijgbaar in verscheidene dessins.

Accessoires op bestelling

Handgemaakte accessoires voor gemaskerd en gekostumeerd bal, Bal du Masqué, gala feest, thema feesten, Carnaval of Mardi Gras. Geen exemplaar is het zelfde. O.a. Oogmaskers, Armbanden, Kettingen en Hoofdsieraden.

Sotalia’s Fashion

De rode draad in mijn creaties zijn de speelse ontwerpen met een twist, geïnspireerd op Ierse en Keltische invloeden, mythologie, sprookjes, mijn eigen fantasie en de natuur. Ik heb plezier in wat ik doe en ik wil met mijn creaties anderen inspireren.

“The creative adult is the child who survived”.

Ga direct naar de webshop om de handgemaakte rokken of accessoires te kopen.

 

 

Sotalia’s Fashion – exclusieve, handgemaakte kleding en accessoires

Wil jij iets uniek dragen, dat niet iedereen heeft? Iets dat helemaal bij jou past, waar je je lekker in voelt en waar jij vrolijk van wordt. Iets dat speciaal voor jou is ontworpen. Dan is Sotalia’s Fashion iets voor jou.

Bij Sotalia’s Fashion vind je exclusieve, kleurrijke, handgemaakte (dames)kleding en accessoires, voor de stijlvolle, moderne en hippe vrouw. Alle kleding en accessoires (o.a. sieraden en oogmaskers) zijn handgemaakt en uniek; geen exemplaar is het zelfde. De kledingstukken worden eenmalig of in kleine oplages gemaakt. Zo draag je iets speciaals wat niet op iedere hoek van de straat te vinden is.

Je draagt de kleding gemakkelijk op het strand, naar een feest, of gewoon naar je werk. Met het dragen van deze kleding en accessoires laat je zien wie je bent, dat je anders durft te zijn, dat je uniek bent en dat je opvalt in een menigte. De stijl van de creaties van Sotalia’s Fashion is speels met een twist, kleurrijk, exotisch, stijlvol en trendy, geïnspireerd op Ierse en Keltische invloeden, mythologie, mijn eigen fantasie en de natuur. De Webshop accesoires_op bestellinghandgemaakte kleding en accessoires (sieraden en oogmaskers) zijn met veel zorg, passie en oog voor detail gemaakt. De materialen zijn uit ervaring gekozen en kwaliteit is voor mij van groot belang.

Een uniek kledingstuk passend bij uw persoonlijkheid, precies naar uw wens, voor u persoonlijk op maat gemaakt, tegen betaalbare prijzen. Benieuwd geworden? Neem een kijkje op de “collectie/op-maat”-pagina of in mijn portfolio, waar je volop voorbeelden ziet van mijn handgemaakte kleding en accessoires (sieraden en oogmaskers).

Neem gerust contact met mij op via het e-mailformulier op de contactpagina om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden die aansluiten bij uw wens(en). Natuurlijk kunt u hier ook al uw overige vragen stellen. Ook als u wilt leren hoe u zelf kleding kunt maken, kunt u contact met mij opnemen.