Accessoires op Bestelling

Handgemaakte accessoires voor gemaskerd en gekostumeerd bal, Bal du Masqué, gala feest, thema feesten, Carnaval of Mardi Gras. Geen exemplaar is het zelfde. Keuze uit o.a. oogmaskers, armbanden, kettingen en hoofdsieraden.

Ga direct naar de webshop om de accessoires te kopen.
Of bestel één van de accessoires, aangepast geheel naar jouw wensen. Zo draag je iets speciaals wat niet op iedere hoek van de straat te vinden is. Een unieke creatie passend bij jouw persoonlijkheid, precies naar jouw wens gemaakt. Daardoor is geen exemplaar hetzelfde.

Voor meer informatie over de accessoires op bestelling, neem contact met mij op via info@sotaliasfashion.nl

Hieronder staan de keuzemogelijkheden voor de accessoires, die op bestelling gemaakt kunnen worden.

 Ice Queen Oogmasker (Dames)

Ice Queen winter oogmasker en armband

 

Handgemaakte Ice Queen oogmasker voor gemaskerd en gekostumeerd bal, Bal du Masqué, gala feest, thema feesten, Carnaval of Mardi Gras. Het oogmasker is gemaakt van lijm met een lijmpistool en is versierd met glitter en strass-steentjes. Het oogmasker kan in verschillende kleuren gemaakt worden. In het voorbeeld zijn de kleuren wit en ijsblauw gebruikt.
Door de flexibele structuur van het masker, is het masker comfortabel te dragen, ook met een bril. Te bevestigen met een doorzichtig elastiek aan de achterkant en is verstelbaar.

Het masker, kan naar elk gewenste vorm van het gezicht aangepast worden. Houdt het masker even onder warm water en vorm ze daarna naar jou gewenste vorm.

Prijsopgave:
Kleur wit: € 35,00
Kleur IJsnblauw: € 40,00

Ice Queen hoofdsieraad

Ice Queen winter hoofdsieraadOm het beeld van de Ice Queen compleet te maken, is er een hoofdsieraad bestaande uit ijskristallen. De ijskristallen zijn gemaakt van lijm en versierd met glitters. Maakbaar in verschillende kleuren. In het voorbeeld zijn de kleuren wit en ijsblauw gebruikt. Te bevestigen met een doorzichtig elastiek en daardoor verstelbaar.
Het hoofdsieraad is flexibel en kan naar elk gewenste vorm van het hoofd aangepast worden. Houdt het hoofdsieraad even onder warm water, en vorm het hoofdsierraad daarna naar jou gewenste vorm.

Prijsopgave:
Kleur wit: € 16,00
Kleur IJsblauw: € 18,50

Set: 1 Hoofdsieraad + 1 Ketting + 1 Armband
Kleur wit: € 29,50
Kleur IJsblauw: € 35,00

Ice Queen Ketting

Ice Queen winter ketting en armbandDe Ketting bestaat uit ijskristallen. De ijskristallen zijn gemaakt van lijm met een lijmpistool en versierd met glitters. De ketting kan in verschillende kleuren gemaakt worden. In het voorbeeld zijn de kleuren wit en ijsblauw gebruikt. Te bevestigen met een doorzichtig elastiek. En is daardoor verstelbaar.

Door de flexibele structuur kan de ketting, naar elk gewenste vorm van de hals aangepast worden. Houdt de ketting even onder warm water en vorm ze daarna naar jou gewenste vorm.

Prijsopgave:
Kleur wit: € 10,00
Kleur IJsblauw: € 11,50

Set: 1 Ketting + 1 Armband
Kleur wit: € 15,00
Kleur IJsblauw: € 18,00

Set: 1 Hoofdsierraad + 1 Ketting + 1 Armband
Kleur wit: € 29,50
Kleur IJsblauw: € 35,00

Ice Queen Armbanden

Ice Queen winter armband en kettingDe armbanden matchen bij de ketting, bestaande uit kleine ijskristallen. De ijskristallen zijn gemaakt van lijm met een lijmpistool en versierd met glitters. De armbanden kunnen in verschillende kleuren gemaakt worden. In het voorbeeld zijn de kleuren wit en ijsblauw gebruikt. Te bevestigen met een doorzichtig elastiek en daardoor verstelbaar.

Door de flexibele structuur kunnen de armbanden, naar elk gewenste vorm van de polsen aangepast worden. Houdt de armband even onder warm water en vorm ze daarna naar jou gewenste vorm.

Prijsopgave:
Kleur Wit: € 7,00
Kleur IJsblauw: € 8,50

Set: 1 Ketting + 1 Armband
Kleur wit: € 15,00
Kleur IJsblauw: € 18,00

Set: 1 Hoofdsierraad + 1 Ketting + 1 Armband
Kleur wit: € 29,50
Kleur IJsblauw: € 35,00

Voor meer informatie of wilt u het oogmasker, de armbanden, de ketting of het hoofdsieraad bestellen, neem contact met mij op via info@sotaliasfashion.nl of via het contactformulier op de contactpagina. Ik neem vervolgens contact met u op om uw wensen te bespreken.